Opret marked

Information omkring oprettelse af marked på MarkedsKalenderen.dk Det koster kun 25 kr. at få et marked med på markedskalenderen. Læs her inden du opretter!

Her kan du indtaste markeder så de bliver vist i markedskalenderen. Markeder skal oprettes senest 30 timer før de afholdes for at kommer med.

Det koster kun 25 kr for at få et marked med i kalenderen. de 25 kr. overføres via mobilpay til nr. 18542 eller via netbank til reg. 7734 konto 1012019 skriv markedets navn ved betalingen.

Det koster 400 kr. + moms for at medtage kontaktoplysninger. Det gælder også hvis du tilbyder stadepladser. eller hvis det er en "Netbutik"

Kontaktoplysningerne kan være henvisning til egen hjemmeside, e-mailadresse eller telefonnr. Henvisning til FaceBook eller andre sociale medier betragtes også som kontaktoplysninger.

Hvis man i teksten oplyser om mulighed for leje/salg af stadepladser, så skal der betales for kontaktoplysninger for at deltage i markedskalenderen.

Kontaktoplysningerne skal indtastes i de felter der er beregnet til kontaktoplysninger.

Der må ikke anføres kontaktoplysninger i øvrige felter.

Der må ikke anvendes billeder i teksterne.

Efter indtastningen af oplysningerne skal, markedet først godkendes af webmaster, før det kan ses på siden. Godkendelse sker normalt inden for 24 timer efter indtastningen.

Markeder skal indtastes senes 30 timer før de afholdes. Ved senere indtastning bliver de afvist. Indtast dit marked i god tid, det giver det bedste resultat.

Husk at kontakte os pr. mail hvis dit marked bliver aflyst. Undgå, at folk kører forgæves til et aflyst marked. Du aflyser dit marked ved at sende en mail til service@markedskalenderen.dk husk at angive markedets ID-nummer ved rettelser og aflysninger. Når du opretter et marked skal du udfylde felterne med det felterne er beregnet til og ikke andet. Gentag ikke oplysninger og kopiere ikke indhold fra felt til felt. Oprettelser der er sjuskede vil blive afvist.

Når man opretter et arrangement på markedskalenderen.dk og i den forbindelse oplyser sin e-mail, acceptere man at modtage mails fra markedskalendere.dk - Din mailadresse vil ikke blive videregivet til trediepart, men udelukkende blive anvendt i forbindelse med markedskalenderens drift og videreudvikling.

Læs vejledningen, klik her.

Oplysninger om markedet
Gadenavn og nr. og intet andet

f.eks. Sportspladsen bag NordvestskolenBåde inden- og udendørs kan vælgesf.eks. hver weekend i perioden, første weekend i måneden osv.f.eks. lørdag 08-21 & søndag 10-18Klik på fluebenet hvis der kræves betalingMarked oprettet af

Oplysninger om kontaktperson, kan kun ses af MarkedsKalenderen.dk, og vil ikke blive vist her på siden. Ønsker du at man skal kunne kontakte dig skal du udfylde kontaktoplysningssektionen.
Det gælder også hvis du vil tilbyde stadepladser.

Kontaktoplysninger

Det koster 400 kr. + moms for kontaktoplysninger.
Kontaktoplysninger er link til egen hjemmeside, e-mail adresse eller telefonnr. Der skal også betales for kontaktoplysninger hvis der tilbydes stadepladser eller hvis der er tale om en "Netbutik".
Alle markeder i kategorierne Bagagerumsmarked og Reolmarkeder kan kun komme med på markedskalenderen hvis der betales for kontaktoplysninger.
Kontakt os for yderligere oplysninger om disse to kategorier.
Henvisning til Facebookside og andre sociale medier udløser også krav om betaling for kontaktoplysninger.
Det koster kun 25 kr. i oprettelsesgebyr hvis man kun henvender sig til besøgende, men der skal betales for kontaktoplysninger hvis man henvender sig til folk der skal sælge.

Kontaktoplysninger må ikke anføres i øvrige felter.