Persondatapolitik

Privatlivspolitik om personoplysninger på markedskalenderen.dk

I forbindelse med din oprettelse af et marked har du indtastet en række personoplysninger: Dit navn, din adresse, din e-mailadresse og dit telefonnummer.
Disse personoplysninger er nødvendige, for at vi kan yde den service, det er at kunne oprette et marked på markedskalenderen.dk. Oplysningerne er til internt brug og til sikring af, at vi kan kontakte den, der har oprettet et marked. Oplysningerne deles ikke med andre. Senest efter tre år fra markedets afholdelse vil disse oplysninger blive slettet.
Oplysninger fra indtastede markeder, der afvises, vil blive slettet, straks de afvises.
Hvis du har bestilt og betalt for kontaktoplysninger på markedskalenderen.dk, vil disse oplysninger selvsagt være tilgængelige for de besøgende på hjemmesiden. Det være sig telefonnummer, e-mail, hjemmesidehenvisning eller henvisning til sociale medier. Tilgængeligheden ophører dog straks ved arrangementets afslutning, og oplysningerne slettes senest efter tre år fra markedets afholdelse.
Ved indtastning af et marked godkender du vores privatlivspolitik.
Har du spørgsmål, kan vi kontaktes pr. mail til service@markedskalenderen.dk eller pr. telefon mandag-torsdag kl. 9 og 14 på nummer 81 77 47 47.