NORD Julemarked på Skovriderkroen

Markedstype:

Julemarked

Adresse:

Strandvejen 235, 2920 Charlottenlund

Stedbeskrivelse:

Skovriderkroen både udenfor og indenfor i Charlottenlund lægger rammerne til NORD julemarked, og Sirius skaber julestemning med en spektakulær julebelysning: Den smukkeste julelys-himmel skinner både over pladsen og markedets hovedstrøg, mens julemusikken i højttalerne spiller. I vil møde store julelys-figurer med oppustelige julemænd og snemænd, og når det bliver mørkt, vil lyshimlen over Fooodcorner - her hvor vi alle mødes til hygge og mad - ligne en smuk stjernehimmel…!

Inden-/udendørs:

Inden- og udendørs

Kommune:

Gentofte

Arrangør:

NORD Magasinet

Periode:

22-11-2024 til 24-11-2024

Åbningstid:

Fredag: 10-18 - Lørdag: 10-18 - Søndag: 10-18

Entrébetaling:

Voksne 90 kr. Pensionist 50 kr. Børn 0-12 år gratis

Antal stadepladser:

101-200

Beskrivelse

Juleshopping for alle
Shop jule-amok til ham, hende, børn og kæledyr fra over 140 udstillere i bl.a. Skønhedsteltet, Sundhedsteltet og Delikatesseteltet. Lokale og eksterne små og store virksomheder viser alt fra kunst, bolig, tøj, julepynt, vin, udsøgte madvarer, puder, design og meget mere. Der er noget for enhver. Til hele familien og dig, der kommer alene eller med en veninde, og bare gerne vil i julestemning med gløgg og juleshopping, som I ikke finder andre steder.

Spis dig mæt og glad
Inde og ude i den kendte Skovriderkroen vil der være masser af lækker mad og fristelser at sætte tænderne. I Foodcorner kan du bl.a. få flæskestegssandwich, delikatesser, pølser og selvfølgelig gløgg og æbleskiver, mens julemusik i højttalerne skaber god stemning sammen med julemand, Luciaoptog, træhytter med julelys og 160 smukt dekorerede juletræer ude og inde, og dans med julemanden om vores store juletræ.

Borgmester, julebag og julelys
Vores egen borgmester Michael Fenger vil klippe snoren over kl. 14.30, når julemarkedet åbner fredag 22. november 2024. Han vil også holde tale, mens duften af hjemmebag og julekrydderier breder sig og lysene fra Sirius glimter smukt. Der er tænkt på både børn og voksne, med henholdsvis særligt juletelt for børnene med kreativt værksted, ballondans og meget mere, mens de voksne juleshopper og hygger.

Alt til børn på julemarkedet
Børnene kan glæde sig til et julelandskab pyntet op med snemænd, nisser, sukkerrør og rensdyr, og tilbud om en masse aktiviteter at deltage i. Glæd jer især til vores Nissejagt. Gå på jagt efter nisserne, som er gemt rundt omkring på julemarkedet. De heldige vindere får en sjov goodiebag med bl.a. tegnehæfte, sæbebobler og slik.

Ponyridning og kreativt børnetelt
Mod en lille skilling – for alle børn har gratis adgang i år – kan børnene også få en dejlig ridetur på en af vores søde ponyer, lave deres helt eget ballondyr og få lagt en flot ansigtsmaling. I det store opvarmede beduintelt er der kreativt værksted med alskens klippe-klistre-tegne-aktiviteter. Bliver I lækkersultne, kan der købes æbleskiver og varm kakao.

Juletræ og lækkerier
Julemanden byder op til sang og dans rundt om det store juletræ en gang i timen. Og når I er færdige, så gå over i vores Foodcorner-området. Her er alt fra flæskestegsandwichs, delikatesser, pandekager, brændte mandler til gløgg og kaffe til de voksne og varm kakao til børnene, og en masse andre lækkerier til store og små.

Kræmmeroplysninger

Kontaktperson:

Rina Mardahl

Hjemmeside:
Telefonnummer:

39908070

Telefontid:

8:30-16:30

Stadepriser:

fra 3.000 kr. til 7.000 kr.

Priser på strøm:

750 kr. / 1.995 kr.

Oplysninger om stadepladser:

https://nord-magasinet.dk/julemarked-for-udstillere/

Sidste frist for bestilling:

1. oktober 2024

Besøgende sidste år:

20.000

Kræmmere/stader sidste år:

140

Hvilket tivoli:

NORD Julemarked på Skovriderkroen