Kirppu Slagelse

Markedstype:

Reolmarked

Adresse:

Japanvej 7, 4200 Slagelse

Stedbeskrivelse:

Japanvej 7, 4200 Slagelse

Inden-/udendørs:

Indendørs

Kommune:

Slagelse

Arrangør:

Kirppu

Perioder:

Åben alle dage (Lukket 24/12, 25/12, 26/12 & 1/1)

Åbningstid:

Man-fre 09:30-18, lør-søn 10-17

Entrébetaling:

Gratis

Antal stadepladser:

200+

Beskrivelse

Kirppu er Danmarks første og største loppesupermarked. Kom og gør et fund eller book din egen stand og sælg ud af gemmerne. Vi har åbent alle ugens dage! Hos Kirppu booker du en stand online eller i en af vores butikker, sætter prismærker på alle dine varer og stiller varerne op på din stand i butikken. Så sælger vi dine varer for dig og du kan imens følge dit salg online. Når lejeperioden slutter, tømmer du din stand og efter 11-18 bankdage overfører vi dine penge til din konto.

En stand kan lejes i vores butikker eller bookes her.
Når du lejer en stand kan du sætte dine ting op aftenen før eller på din første lejedag i løbet af åbningstiden. Se tidspunkter på lejeaftalen.

Lejen betales forud. Prisen for leje er 200 kr. per uge. Endeligt afregnes der 15% af omsætningen.

Du kan også sælge møbler. Dette gøres i specialområde og vi afregner 80 kr./m2/uge og 15% af omsætningen. Salg af møbler kan kun ske i forbindelse med standleje og efter nærmere aftale.

Der kan lejes plads til billeder i ”galleriet”. Det koster 25kr per billede. Dette kan kun ske i forbindelse med standleje.

Stader udlejes - Se kontaktoplysninger

Du kan læse mere om dette marked - og 400 andre markeder - i MARKEDSBOGEN. MARKEDSBOGEN udkommer hvert år den 1. februar. Du kan blandt meget andet også få oplysninger om bestilling af stadeplads, antal kræmmere og besøgende

Køb MARKEDSBOGEN her.

Kender du ikke MARKEDSBOGEN, kan du læse mere om den her.

Find vej

Vis stort kort

Kontakt

Del med dine venner

Udskriv