Julemarked på Engestofte Gods

Markedstype:

Julemarked

Adresse:

Engestofte Gods, Søvej 10 , 4930 Maribo

Stedbeskrivelse:

Avlsgården og avlsbygninger ved Engestofte Gods.

Inden-/udendørs:

Inden- og udendørs

Kommune:

Lolland

Arrangør:

Engestofte Gods

Periode:

04-12-2021 til 05-12-2021

Åbningstid:

09-16

Entrébetaling:

Entré: kr. 60,- Alle børn under 12 år: kr. 20,-.

Antal stadepladser:

101-200

Beskrivelse

Julemarked på Engestofte Gods 4.-5. december 2021

Efter et års fravær på grund af corona-pandemien, vender det store julemarked på Engestofte Gods tilbage i de smukke omgivelser ved Maribosøerne. Engestoftes julemarked er blevet en af Lolland-Falsters største julebegivenheder og ikke uden grund! De mere end 100 stader, levende musik, Julemandens Værksted, luciaoptoget og de guidede ture med den gamle vægter, giver en eventyrlig magisk julestemning.

Lokalt producerede fødevarer har en særlig plads på Engestofte. Her er alt fra kirsebærvin, de skønneste honninger, kager, pølser, bolsjer og marmelader til øl, vine, gin og æble-brandy og meget, meget mere. Man kan også finde årets julegaver blandt et rigt udvalg af brugskunst, dekorationer, keramik, smykker, strik, skind, bæredygtigt børnetøj, blomster, nisser og alt hvad ens julehjerte ellers kan begære.

Julemarkedet på Engestofte er en julefest, med alt hvad der hører til af stemning og musik. Som altid laver Nissemor juledekorationer og andet juleri med børnene i “Eventyrcaféen”, og de kan også komme på besøg hos selveste julemanden i hans fine værksted i Det Gamle Vandtårn. Det er gratis at besøge Julemandens værksted, og vi har hørt at julemanden giver godter til alle artige børn.

I Loen er der pyntet op til julebal og her bydes på Engestoftes berømte flæskestegssandwich med helstegt gris, slagtet til lejligheden, og til børnene er der grillede pølser. De voksne kan slukke tørsten med kolde øl fra Krenkerup. Husk også at smage Engestoftes dejlige æbleskiver med Mettes hjemmelavede syltetøj og ægte gløgg med et ekstra skvæt rom, som også kan fås både i Værkstedet, Kostalden og Caféen i Laden. Restauranten i Værkstedet vender også tilbage i år, og serverer igen confiterede andelår med sprødt skin og rødkål, samt andre lækre retter.


https://www.engestofte.com/julemarked