Julemarked på Engestofte Gods

Advarsel! Dette marked har været afholdt. Find andre markeder her!
Markedstype:

Julemarked

Adresse:

Søvej 10, 4930 Maribo

Stedbeskrivelse:

Avsgården ved Engestofte Gods.
Gratis parkering.

Inden-/udendørs:

Inden- og udendørs

Kommune:

Guldborgsund

Arrangør:

Engestofte Gods

Periode:

03-12-2022 til 04-12-2022

Åbningstid:

10-16

Entrébetaling:

Voksen 65 kr. Børn under 12 år 25 kr.

Antal stadepladser:

51-100

Beskrivelse

Julemarked på Engestofte Gods 3.-4. december 2022

Så er det endnu engang tid til julemarked på Engestofte Gods og endnu engang slås dørene op til de smukke omgivelser ved Maribosøerne. Engestoftes julemarked er blevet en af Lolland-Falsters største julebegivenheder og ikke uden grund! De mere end 100 stader, levende musik, Julemandens værksted i Det Gamle Vandtårn og det traditionsrige lucia-optog skaber en magisk julestemning i eventyrlige rammer.

Lokalt producerede fødevarer har som altid en særlig plads på Engestofte, og næsten halvdelen af staderne sælger lokale delikatesser. Her er alt fra kirsebærvin, de skønneste honninger, kager, pølser, bolsjer og marmelader til øl, vine, gin og æble-brandy, chokolade og meget, meget mere. Man kan også finde årets julegaver blandt et rigt udvalg af brugskunst, dekorationer, keramik, smykker, strik, skind, bæredygtigt børnetøj, blomster, nisser og alt hvad ens julehjerte ellers kan begære.

Julemarkedet på Engestofte er en julefest, med alt hvad der hører til af stemning, musik og juleri. Som altid laver Nissemor juledekorationer og andet juleri med børnene i “Eventyrcaféen”, og de kan også komme på besøg hos selveste julemanden i hans fine værksted i Det Gamle Vandtårn. Det er gratis at besøge Julemandens værksted, og vi har hørt, at julemanden giver godter til alle artige børn.

I Loen er der pyntet op til julebal og her bydes på Engestoftes berømte flæskestegssandwich med alt det lækre hjemmelavede tilbehør, og til børnene er der grillede pølser. De voksne kan slukke tørsten med kolde øl fra Krenkerup. Husk også at smage Engestoftes dejlige æbleskiver med Mettes hjemmelavede syltetøj og ægte gløgg med et ekstra skvæt rom, som også kan fås både i Værkstedet, Kostalden og Caféen i Laden. Restauranten i Værkstedet vender også tilbage i år, og serverer i år gammeldags bøfsandwich med brun sovs, stegt flæsk, varm tomatsuppe, risalamande samt andre lækre retter.

Entré Voksen: kr. 65,- børn under 12 år : kr. 25,-

Sted:
 Avlsgården v/ Engestofte Gods Søvej 10
4930 Maribo
GRATIS PARKERING.

Åben lørdag og søndag d. 3.- 4. december fra kl. 10-16.

OBS! Ingen adgang for hunde!

Find vej

Vis stort kort

Del med dine venner

Udskriv