Sidste nyt

Sidste nyt

Markedskalenderen.dk har nu fungeret på nettet i 10 år med stort set den samme udseende, systematik og funktion.

Vi har dog fundet det påkrævet at få foretaget en gennemgribende renovation af siden. Rent praktisk er en helt ny side blevet udarbejdet med rigtig mange forbedringer.

Internettet og websider har undergået en fantastik udvikling gennem de seneste år, ikke mindst hvad angår de nye platforme, som kan arbejde med internettet.

Markedskalenderen.dk er nu optimeret, så den automatisk tilpasser sig den skærmstørrelse, den vises på. Det har længe været et ønske, at man kunne bruge sin smartphone, når man søgte efter markeder. Nu fungerer siden både på desktops, tablets og smartsphones.

Alle indtastede markeder er overflyttet fra den "gamle" side, så du skal ikke genindtaste et marked, som du allerede tidligere har indtastet.

Den nye markedskalenderen.dk har flere kategorier og også flere oplysningsfelter – se dig omkring på siden. God fornøjelse! Oplever du fejl eller uhensigtsmæssigheder ved den nye side, eller er der funktioner du savner, så tøv ikke med at maile til os. Vi vil bestræbe os på hurtige svar. Vi kan selvfølgelig ikke på forhånd love at alle ønsker kan opfyldes, men gode råd modtages gerne. Vi kan kontaktes pr. mail på service@markedskalenderen.dk