Sidste nyt

Sidste nyt

Markedskalenderen.dk har nu fungeret på nettet i ca 20 år

For nogle få år siden fandt vi det påkrævet at få foretaget en gennemgribende renovation af siden. Rent praktisk blev en helt ny side udarbejdet med rigtig mange forbedringer.

Internettet og websider har undergået en fantastik udvikling gennem de seneste år, ikke mindst hvad angår de nye platforme, som kan arbejde med internettet.

Markedskalenderen.dk er optimeret, så den automatisk tilpasser sig den skærmstørrelse, den vises på. Det har længe været et ønske, at man kunne bruge sin smartphone, når man søgte efter markeder. Nu fungerer siden både på desktops, tablets og smartsphones.

Seneste nyt er nu at vi er ved at sammenflette siderne markedskalenderen.dk og siden lopperoggenbrug.dk Når sammenfletningen har fundet sted, vil markedskalenderen.dk blive udvidet med flere kategorier og siden lopperoggenbrug vil ophører.

Oplever du fejl eller uhensigtsmæssigheder ved den nye side, eller er der funktioner du savner, så tøv ikke med at maile til os. Vi vil bestræbe os på hurtige svar. Vi kan selvfølgelig ikke på forhånd love at alle ønsker kan opfyldes, men gode råd modtages gerne. Vi kan kontaktes pr. mail på service@markedskalenderen.dk