Opret marked

Information omkring oprettelse af marked på markedskalenderen.dk

Det koster kun 25 kr. at få et marked med. Hvis der ønskes kontaktoplysninger med, skal der ikke betales de 25 kr. Læs her, inden du opretter!

Her kan du indtaste markeder, så de bliver vist i markedskalenderen.dk Markeder skal oprettes senest 24 timer før, de afholdes.

Betalingen for oprettelsen på 25 kr. overføres via MobilePay til nr. 18542 eller via netbank til reg. 7734 konto 1012019. Skriv markedets navn ved betalingen.

Ønsker man kontaktoplysninger med i opslaget, koster det 400 kr. + moms for én e-mailadresse, ét telfonnummer og én hjemmesidehenvisning. Henvisning til FaceBook eller andre sociale medier betragtes også som kontaktoplysninger.

Ønsker man ud over kontaktoplysninger også at medtage kræmmeroplysninger for salg af stader, koster det yderligere 400 kr. + moms. Kræmmeroplysningerne fandtes tidligere i MARKEDSBOGEN, men nu kan de bringes her på markedskalenderen.

Hvis man i teksten oplyser om mulighed for leje/salg af stadepladser, så skal der betales for kontaktoplysninger og kræmmeroplysninger for at deltage på markedskalenderen.

Kontaktoplysningerne og kræmmeroplysninger skal indtastes i de felter, der er beregnet til det.

Efter indtastningen af oplysningerne skal markedet først godkendes af webmaster, før det kan ses på siden. Godkendelse sker normalt inden for 12 timer efter indtastningen, men ofte hurtigere.

Markeder skal indtastes senest 24 timer før, de afholdes. Ved senere indtastning kan markedet blive afvist. Indtast dit marked i god tid, det giver det bedste resultat.

Husk at kontakte os pr. mail, hvis dit marked bliver aflyst. Undgå, at folk kører forgæves til et aflyst marked. Du aflyser dit marked ved at sende en mail til service@markedskalenderen.dk – husk at angive markedets ID-nummer ved rettelser og aflysninger. Når du opretter et marked, skal du udfylde felterne med det. felterne er beregnet til, og ikke andet. Gentag ikke oplysninger, og kopier ikke indhold fra felt til felt. Oprettelser der er sjuskede, vil blive afvist. Lad være med at benytte autoindsætning, da det ofte giver fejl.

Når man opretter et arrangement på markedskalenderen.dk og i den forbindelse oplyser sin e-mail, accepterer man at modtage mails fra markedskalendere.dk Din mailadresse vil ikke blive videregivet til andre, men udelukkende blive anvendt i forbindelse med kalenderens drift og videreudvikling.

Læs vejledningen, klik her.

Oplysninger om markedet
Gadenavn og nr. og intet andet

f.eks. Sportspladsen bag NordvestskolenBåde inden- og udendørs kan vælgesf.eks. hver weekend i perioden, første weekend i måneden osv.f.eks. lørdag 08-21 & søndag 10-18Klik på fluebenet hvis der kræves betalingMarked oprettet af

Oplysninger om kontaktperson kan kun ses af markedskalenderen.dk og vil ikke blive vist her på siden. Ønsker du, at man skal kunne kontakte dig, skal du udfylde kontaktoplysningsfelterne. Ønsker du at tilbyde salg af stadepladser, skal du udfylde felterne vedrørende kræmmeroplysninger.

Kontaktoplysninger
Vil du gerne have kontaktoplysninger med og henvisning til din hjemmeside?

Kontaktoplysninger er ét link til egen hjemmeside, én e-mailadresse og ét telefonnummer. Det koster 400 kr. + moms for kontaktoplysninger.
Reolmarkeder kan kun komme med på markedskalenderen.dk, hvis der betales for kontaktoplysninger.
Henvisning til Facebookside og andre sociale medier udløser også krav om betaling for kontaktoplysninger. Kontakt os for yderligere information.
Det koster kun 25 kr. i oprettelsesgebyr, hvis man kun henvender sig til besøgende.

Kontaktoplysninger må ikke anføres i øvrige felter.

Fremhæv dit marked og stå ud i mængden


Vil du gerne have dit marked fremhævet?

Ønsker man at markedet bliver fremhævet med gul bund i listerne og at markedet kommer øverst i søgningerne alfabetisk i sin kategori, koster det 400 kr. + moms.

KræmmeroplysningerVil du gerne oplyse om udleje af stader på dit marked?

Ønsker man ud over kontaktoplysninger også at medtage kræmmeroplysninger for salg af stader, koster det yderligere 400 kr. + moms. Markeder med kræmmeroplysninger bliver markeret med fed skrift på listerne på samme måde som tidligere med markeder, der var i MARKEDSBOGEN.