Musicon Loppemarked

Markedstype:

Loppemarked

Adresse:

Penselsstøget 12, 4000 Roskilde

Stedbeskrivelse:

Musicon er Roskildes nye kreative bydel. Markedet ligger inde i containerstriben blandt de lokale butikker og langs den røde løber op mod Ragnarock - Danmarks Rockmuseum.

Inden-/udendørs:

Udendørs

Kommune:

Roskilde

Arrangør:

Musicon Loppemarked

Perioder:

6/4 - 4/5 - 1/6 - 13/7 - 3/8 - 31/8

Åbningstid:

10-15

Entrébetaling:

Gratis

Antal stadepladser:

51-100

Beskrivelse

HVAD:
Musicon Loppemarked er et gammeldags af slagsen masser af brugte og hjemmelavede ting. Det er genbrug og bæredygtighed, som er i fokus med. Vintage og vinyl. Kitch og kunst. Lamper og legetøj. Møbler og mønter. Gårsdagens guld eller oldemors antikviteter. Og tøj. Masser af tøj! En hyggelig dag på Roskildes musikalske mekka Musicon med sol, kaffe, øl, mad fra flere verdensdele - og muligheden for at gøre et vaskeægte loppefund.

HVOR:
I Roskildes nye kreative bydel, Musicon. Adressen er (Containerstriben) Penselstrøget 12, 4000 Roskilde. Selve markedet er omkring butikkerne og under åben himmel.

HVORNÅR:
Loppemarkederne er den 6. April, 4. Maj, 1. Juni, 13. Juli, 3. August og 31. August fra 10-15. Du kan sætte op fra kl. 8.30 og vi piller først ned kl. 15.

HVORDAN:
Det er under åben himmel og gratis for gæster.

ANDET:
Arrangementet er gratis for gæster, der er allerede 1.700 interesserede og der plejer at komme flere tusinde gæster, så vi forventer, at der kommer mange igen i år.
Der er mulighed for at købe kaffe fra kl. 9.30 og mad fra kl. 10.
Der er toiletter, som man kan låne.
Vi forventer, at vejret er ok årstiden taget i betragtning. Skulle der komme en byge, så tag gerne en presenning med, som du kan smide over dine ting. Skulle vejret være helt umuligt, så rykker vi markedet til en anden dag.