Jul På Fængslet

Advarsel! Dette marked har været afholdt. Find andre markeder her!
Markedstype:

Julemarked

Adresse:

Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Stedbeskrivelse:

Hele Fængslet tages i brug, så kom og besøg alle juleboderne.

Inden-/udendørs:

Inden- og udendørs

Kommune:

Horsens

Arrangør:

Fængslet

Periode:

17-11-2018 til 18-11-2018

Åbningstid:

Lørdag kl. 10-18 & søndag kl. 10-17

Entrébetaling:

40,- (børn er gratis)

Antal stadepladser:

101-200

Beskrivelse

Indrømmet: ’Jul på FÆNGSLET’ lyder som en vild idé til en tv-julekalender. Titlen dækker imidlertid over FÆNGSLETs store julemarked, der løber af stablen d. 17. og 18. november. Kom med og oplev den helt specielle stemning, der opstår, når rå rammer og julehygge fusionerer til ren råhygge.

Æbleskiver, julekor, kunsthåndværk og fakler – og brændte mandler, julepynt, julemand og pyntegran. Alt dette, og meget mere til, har vi samlet i en gigantisk pakke, der først må åbnes d. 17. november. Det forpligter jo at danne rammen for et af årets første julemarkeder!

Kort sagt, så sørger vi for alt det julede – det eneste, du skal huske, er at medbringe familien.

Tag en spadseretur langs den hyggelige juleallé med telte, fakler og bålfade. Stands op og lyt med, når koret synger julen ind, eller besøg julemanden, der sidder og arbejder på sin liste i gården. Hvis I bliver sultne efter æbleskiver – hvilket er en helt legal slags sult – så sørger en specialfremstillet, kæmpe æbleskivepande for, at alle munde bliver mætte. For de voksne er det oplagt at supplere med en kop gløgg tilberedt over bål.

Traditionen tro kan I gå på opdagelse i Designcellerne i Arresten, hvor små designvirksomheder sidder klar med deres fineste kreationer. I Snedkeriet finder I alle de hjemmelavede sysler – mon ikke I falder over et supplement til julepynten? Og i Magasinet er der stillet op med de bedste gaveidéer inden for design, kunsthåndværk, retro/vintage og brugskunst. Der er også et helt delikatesseområde, hvor I kan smage på julens fristelser og købe lækkerierne med hjem.

'Jul på FÆNGSLET' bliver større end nogensinde før. Og med meget mere julehygge. Så tag hele familien med og kick-start julestemningen!

Lørdag åbent fra kl. 10:00 – 18:00
Søndag åbent kl. 10:00 – 17:00

Entré: 40 kr. for voksne (børn gratis)

Find vej

Vis stort kort

Del med dine venner

Udskriv