Samler- og militariamesse

Markedstype:

Loppe- og kræmmermarked

Adresse:

Rødovre Parkvej 425, 2610 Rødovre

Stedbeskrivelse:

Rødovrehallen, Rødovre Parkvej 425 - Gratis parkering ved hallen.

Inden-/udendørs:

Indendørs

Kommune:

Rødovre

Arrangør:

Våbenhistorisk Selskab

Periode:

14-11-2021 til 14-11-2021

Åbningstid:

Søndag 10.00 - 16.00

Entrébetaling:

Kr. 30,-. Børn under 12 med voksne - gratis

Antal stadepladser:

101-200

Beskrivelse

Våbenhistorisk Selskab har igen fornøjelsen af, at invitere til millitaria- og samlermesse i Rødovre.

Private og handlende vil fremvise og sælge alskens ældre og nyere samlereffekter, primært af militær- og våbenhistorisk interesse.
Du besøger ikke et traditionelt loppemarked, men et dedikeret samlerforum. På de mange stande kan du se og købe uniformer og uniformstilbehør. Danske og udenlandske, hær, flåde, flyvevåben, politi, redningskorps, FN - hovedbeklædning, hjelme og kasketter.
Der vil være mængder af militært udrustning, pistoltasker, bælter, feltspader, tornystre, gasmasker m.m.
Et selvstændigt og populært samlerområde udgør gruppen af medaljer og ordner. Hertil regiments- og stofmærker, som alle har deres egen baggrund og historie. Et samlerområde som vil være særdeles rigt repræsenteret.
Der vil være effekter med tilknytning til mange lande, værn og krige fra alle steder og tider. Krigene 1848/50 - 1864, 1. og 2. verdenskrig - herunder Danmarks besættelse med minder fra modstandsbevægelsen og "Tyskerne". Men naturligvis også samlerting fra udenlandsmissioner som Gaza, Cypern, Ex-Jugoslavien, Irak og Afghanistan.
Der vil også være chance for at købe oldsager, mønter, pengesedler, legetøj, fotos, postkort - måske en udstoppet mosegris - og andre små antikviteter af orientalsk eller anden etnisk herkomst.
Du kan forvente et stor udvalg af litteratur og tryksager af samlermæssig interesse.
Flere foreninger med historiske interesse vil være på messen, bl.a. Våbenhistorisk Selskab, Sortkrudtskytterne og militærhistorisk Køretøjsforening.
Obs - myndighederne har aktuelt meddelt, at der ikke må fremvises/sælges nogen former for tilladelsespligtige våben og tilbehør. Tidsoriginale forladevåben vil stadig være på messe - og vil kunne købes.

Der er gratis parkering ved hallen - Cafeteriaet har åbent.

Vel mødt i Rødovre

Find vej

Vis stort kort

Del med dine venner

Udskriv