Plantemarked på Tadre Mølle

Markedstype:

Plantemarked

Adresse:

Tadre Møllevej 23, 4330 Hvalsø

Stedbeskrivelse:

Midt i det naturskønne område Elverdamsdalen finder du Tadre Mølle. Den sidste af i alt 13 vandmøller, der tidligere fandtes i Elverdamsdalen omkring Aastrup Gods. Tadre Mølle, der stadigvæk er fuldt funktionsdygtig, fungerer i dag som naturcenter og kulturhistorisk museum.

Inden-/udendørs:

Udendørs

Kommune:

Lejre

Arrangør:

Anne-Grethe Rødvig

Periode:

18-09-2021 til 18-09-2021

Åbningstid:

Lørdag 12-15

Entrébetaling:

Gratis

Antal stadepladser:

11-25

Beskrivelse

Igen i år vil vi mødes omkring Tadre Mølles læge- og nytteurtehave.
Alle er velkommen til at deltage: Bytte eller sælge planter og sælge eller fremvise produkter, som er fremstillet af planter, eller måske bare komme og være med til at gøre dagen til en hyggelig efterårsdag!

Vi arbejder på at få fat i mange forskellige plante- og husflidsfolk - sig til hvis du har en god idé eller mød op på dagen!

Så- fremstiller du:
Planter, grønsager, frugt, naturkosmetik, saft, marmelade, brød, plantefarvet garn, hør-stoffer pileflet, honning eller noget helt andet med planter, og har du lyst til at være med til at gøre denne dag mangfoldig og spændende, så må du meget gerne henvende dig til os.
Vi vil gerne lave god reklame for markedet!

Du skal selv medbringe bord, stol og hvad du ellers skal bruge til din stand. Fra kl 10 vil der være folk på møllen til at anvise pladser.

Da det er gratis at deltage, må I gerne lade madpakken blive hjemme og støtte os ved at købe sandwich til frokost som nyttehavefolket fremstiller og købe kaffe og kage med videre i Møllens cafe.

Find vej

Vis stort kort

Kontakt

Del med dine venner

Udskriv