Ø-gadernes Julemarked

Markedstype:

Julemarked

Adresse:

Beboernes hus, Livøsmøgen 40, , 8000 Aarhus C

Stedbeskrivelse:

Beboernes hus ligger tilbagetrukket på en grund ud til Sølystgade. Der vil være olielamper, der viser vej. Almindelige betalingskrav ved parkering. Man kan ikke parkere i Livøsmøgen. Der kan med fordel parkeres ved Tandlægeskolen på Vennelyst Boulevard.

Inden-/udendørs:

Inden- og udendørs

Kommune:

Aarhus

Arrangør:

Beboerforeningen, Beboernes Hus, Livøsmøgen 40, 8000

Periode:

02-12-2023 til 03-12-2023

Åbningstid:

11-16. begge dage

Entrébetaling:

Gratis

Antal stadepladser:

11-25

Beskrivelse

Lørdag d. 2. og søndag d. 3. december, kl. 11.00-16.00

afholdes det årlige julemarked i Ø-gadernes Beboerhus, midtbyens hjerte. En god tradition fortsætter i det hyggelige beboerhus og begivenheden varetages af energiske frivillige.
Sjællandsgadekvarterets beboerforening afholder julemarked for sekstende gang, og det vil som sædvanlig være en charmerende og indbydende begivenhed, hvor de besøgende kan glæde sig over et flot udbud af dejligt kunsthåndværk. Gæsterne mødes af varm julestemning og vil finde gaveideer for enhver pengepung. Cirka 20 kunsthåndværkere fra nær og fjern udstiller og sælger årets produktion af smukke produkter.
Frivillige fra Beboerforeningen sørger for hygge i caféområdet ude i foyeren, her sælges hjemmelavede supper (tomatsuppe & borsj = russisk rødbedesuppe), varme æbleskiver og diverse drikkevarer til acceptable priser.
Uden for beboerhuset sælges der juletræer, og der er plads til, at børnene kan løbe rundt.
Det er gratis at besøge julemarkedet. Men husk kontanter i tilfælde af at en salgsbod ikke har mobile pay.

Find vej

Vis stort kort

Del med dine venner

Udskriv