Kattegatcentrets Julemarked

Advarsel! Dette marked har været afholdt. Find andre markeder her!
Markedstype:

Julemarked

Adresse:

Færgevej 4, 8500 Grenaa

Stedbeskrivelse:

Mellem fisk og smukke akvarier kan du i ro og mag nyde alle de dejlige juleboder med alt hvad hjertet kan begære.

Inden-/udendørs:

Indendørs

Kommune:

Norddjurs

Arrangør:

Anja Skov

Periode:

16-11-2019 til 17-11-2019

Åbningstid:

lørdag kl. 10-17 og søndag kl. 10-17

Entrébetaling:

30 kr pr person

Antal stadepladser:

51-100

Beskrivelse

KÆMPE JULEMARKED I KATTEGATCENTRET
Ta' familien med til Kattegatcentrets store julemarked den 16.-17. november 2019 og kom i julestemning blandt hajer, søstjerner og julestjerner, alt imens du dykker ned i et hav af spændende juleboder med alt, hvad julehjertet begærer!

Vi pynter op til jul og lader julehyggen sprede sig til årets helt store julemarked i Kattegatcentret, der byder på et hav af spændende juleboder med et ocean af julegaveidéer og lækkerier med bid i.

JULEMARKED FOR KUN 30 DKK
Prisen for alle juleherlighederne er der også bid i, for entré til BÅDE julemarked og Kattegatcentret koster KUN 30 DKK!

JULEMARKED MED ET HAV AF JULEBODER
Begge dage kan du shoppe løs blandt hele 56 spændende juleboder, hvor du kan købe et ocean af julelækkerier, julepynt, juledekorationer, pakkekalendergaver, julestjerner, julenisser, julekurve, julegaver, julesokker, juletræspynt, sætte tænderne i kandiserede æbler og meget, MEGET mere.

FYLD MAVEN MED JULEGODTER TIL JULEMARKEDET
Når gavesækken bugner af julegaver, eller du bare har brug for en pause midt i juleshopperiet, kan du fylde maven med julegodter. Nyd en lun vaffel, en sprød æbleskive, lidt risalamande eller et dampende varmt glas gløgg. Du kan også gå på opdagelse i Kattegatcentret blandt de mere end 250 forunderlige, farvestrålende arter af havdyr.

JULERI FOR DE MINDSTE TIL ÅRETS JULEMARKED
Bliver de mindste julenisser trætte midt i juleindkøbene, står vi klar med et hyggeligt børnehjørne, hvor der kan tegnes eller leges med LEGO i ro og mag.

Så ta' venner og familie med til Kattegatcentrets kæmpe julemarked og kom i julestemning blandt hajer, søstjerner og julestjerner!

PRIS
Det koster KUN 30 DKK for entré til både julemarked og Kattegatcentret.

BEMÆRK
Kattegatcentrets daglige aktivitetsprogram er i anledning af julemarkedet aflyst.

Find vej

Vis stort kort

Del med dine venner

Udskriv