Julemarked i Den Gamle Byrådssal

Markedstype:

Julemarked

Adresse:

Stændertorvet 1, 4000 Roskilde

Stedbeskrivelse:

Julemarked i den gamle Byrådssal midt på Stændertorvet i Roskilde, i gåafstand til stationen.

Inden-/udendørs:

Indendørs

Kommune:

Roskilde

Arrangør:

Julemarked Byens hus

Periode:

19-11-2022 til 20-11-2022

Åbningstid:

10-17 begge dage

Entrébetaling:

Gratis

Antal stadepladser:

26-50

Beskrivelse

Julemarked i den gamle Byrådssal på Stændertorvet, lørdag 19. november til søndag 20. november 2022 fra 10-17 begge dage.
Igen i år holder vi vores hyggelige og stemningsfulde julemarked med indgang direkte fra Stændertorvet. De kreative sjæle indtager hele salen med alle deres flotte hjemmelavede varer. Her sælges alt fra julepynt til kunsthåndværker i de mange stader.
Til duften af hjemmebag og gløgg kan du besøge de ca. 30 stadeholdere med deres udbud af håndværk og kunst. Her er der mulighed for at købe din julegave eller adventsgave, pynt eller dekoration - og markedet er for både stor som lille.
Små boder med hjemmelavet og inspirerende julepynt, gaveideer og selvforkælelse. På julemarkedet finder du masser af unikt kunsthåndværk, flotte juledekorationer, strik, filt, keramik, smykker, upcycling - hvor kun fantasien sætter grænser. Der er rig lejlighed til at finde den helt rigtige julegave.
Julemanden plejer at komme forbi, så der bliver rigeligt at opleve. Grundsmag i stueetagen vil sørge for masser af julede lækkerier så man kan få stillet den lille sult, eller fyldt den søde tand.
Kom ind og få varmen inden din julegave-spadseretur. Du sagtens nå at købe en julegave eller to - vi lukker først kl. 17:00.

Find vej

Vis stort kort

Del med dine venner

Udskriv