Juleloppemarked hos Milling Hotel Søpark

Markedstype:

Private loppemarkeder/garagesalg

Adresse:

Vestergade 29, 4930 Maribo

Stedbeskrivelse:

Milling Hotel Søpark er et hotel i Maribo centrum. Rute 153 fører lige til hotellet og ligger tæt på Maribo Station med både tog og busforbindelser. Tårs ligger 30 minutters kørsel fra hotellet hvis du kommer fra Fyn og Jylland. Du kan også køre over Storebæltsbroen og dreje sydpå ved Slagelse. Kommer du fra København kan du med fordel køre over Køge og fortsætte på E47. Du kan nemt finde hertil fra hele Danmark. På hotellet er der gratis p-pladser. Det foregår indendørs i vores konferencebygning. Der er rig mulighed for at komme til juleloppemarked på Hotel Søpark uanset om du kommer med bil, tog eller bus.

Inden-/udendørs:

Indendørs

Kommune:

Lolland

Arrangør:

Milling Hotel Søpark

Periode:

10-12-2023 til 10-12-2023

Åbningstid:

Søndag kl 10-15

Entrébetaling:

Gratis

Antal stadepladser:

51-100

Beskrivelse

Milling Hotel Søparks juleloppemarked er en tilbagevende begivenhed. Før corona holdte vi jævnligt juleloppemarked og glæder os til igen at byde jer velkommen.

Vi forventer mange gode stande til juleloppemarkedet - hvor der både vil blive solgt gamle ting, nye ting, hjemmelavede ting og juleting. Vores kok og køkkenpersonale sørger for gløgg, æbleskiver og det store kagebord. Her kan i købe lidt julegodter og lidt til den søde tand.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en hyggelig dag i julens tegn. Der er gratis entre og parkering er ligeledes gratis.

Vi har også selv stande på juleloppemarkedet, hvor du kan købe alt godt fra vores gemmere. Vi håber i vil støtte op om dette juleloppemarked - så vi sammen kan give ting nyt liv - frem for at smide ud.

Find vej

Vis stort kort

Del med dine venner

Udskriv