Juleloppemarked hos Milling Hotel Park

Markedstype:

Private loppemarkeder/garagesalg

Adresse:

Viaduktvej 28, 5500 Middelfart

Stedbeskrivelse:

Milling Hotel Park er et konferencehotel i Middelfart centrum. Landevejen (Vej nr 161 på Maps) fører direkte til hotellet hvor du finder 270 gratis p-pladser. Der er mulighed for at oplade din el-bil mod betaling. Det foregår indendørs i vores konferencebygning. Lokalet er i stueplan og uden trapper. Hotellet ligger 300 meter fra Middelfart Banegård og vi har egen trappe fra spor 4 og ned til hotellets p-plads. Du kan nemt komme frem med både tog, bil og bus.

Inden-/udendørs:

Indendørs

Kommune:

Middelfart

Arrangør:

Milling Hotel Park

Periode:

03-12-2023 til 03-12-2023

Åbningstid:

Søndag fra kl. 10-15

Entrébetaling:

Gratis

Antal stadepladser:

51-100

Beskrivelse

Milling Hotel Parks juleloppemarked er en tilbagevende begivenhed. Før corona holdte vi jævnligt juleloppemarked og glæder os til igen at byde jer velkommen.

Vi forventer mange gode stande til juleloppemarkedet - hvor der både vil blive solgt gamle ting, nye ting, hjemmelavede ting og juleting. Vores kok og køkkenpersonale sørger for gløgg, æbleskiver og det store fynske kagebord. Her kan i købe lidt julegodter og lidt til den søde tand.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en hyggelig dag i julens tegn. Der er gratis entre og parkering er ligeledes gratis.

Vi har også selv stande på juleloppemarkedet, hvor du kan købe alt godt fra vores gemmere. Vi håber i vil støtte op om dette juleloppemarked - så vi sammen kan give ting nyt liv - frem for at smide ud.

Find vej

Vis stort kort

Del med dine venner

Udskriv