Jul i Byens Hus

Markedstype:

Julemarked

Adresse:

Stændertorvet 1, 4000 Roskilde

Stedbeskrivelse:

I den gamle byrådssal på 1. sal.

Inden-/udendørs:

Indendørs

Kommune:

Roskilde

Arrangør:

Byens Hus

Periode:

28-11-2020 til 29-11-2020

Åbningstid:

Begge dage 10-16

Entrébetaling:

Gratis

Antal stadepladser:

26-50

Beskrivelse

Igen i år arrangerer Byens Hus et hyggeligt og stemningsfuldt julemarked, der i år afholdes i den gamle byrådssal på 1. sal. Cirka 30 kreative stadeholdere står klar med kunsthåndværk og hjemmelavede sager til at hvad hjertet begærer. Køb din julegave, adventsgave, pynt eller dekoration – markedet er for alle store som små.
Der vil være masser af julede aktiviteter på Stændertorvet, så kombinér hyggen, og kom ind og få varmen og mærk julestemningen i byrådssalen.
Til duften af gran og en gløgg fra Grundsmag som ligger i stuen, kan du besøge vores stader med deres udbud af håndværk og kunst. Små boder med hjemmelavet og inspirerende julepynt, gaveideer og selvforkælelse.
På julemarkedet finder du masser af unikt kunsthåndværk, flotte juledekorationer, strik, filt, keramik, smykker, upcycling - hvor kun fantasien sætter grænser. Der er rig lejlighed til at finde den helt rigtige julegave.


Særligt omkring COVID-19
Vi følger nøje udviklingen af COVID-19 og følger naturligvis alle restriktioner på området. For at julemarkedet kan finde sted indenfor skal forsamlingsforbuddet være på mindst 100 personer, og vi vil sikre at der maksimalt er 100 mennesker ad gangen i salen. Desuden vil sørge for at sikre retningsangivelse for at komme omkring, ligesom vi vil sikre at er bliver opsat tape for angivelse af korrekt afstand mellem alle. Der vil være krav til mundbind og der vil være opsat sprit til hænderne. I tilfælde af at forsamlingsforbuddet ikke kommer over 100, vil julemarkedet i stedet blive afholdt udenfor (foran Grundsmag) søndag den 29. november fra 10:00-18:00.

Find vej

Vis stort kort

Del med dine venner

Udskriv