HF Prøvestenens to årlige loppemarkeder

Advarsel! Dette marked har været afholdt. Find andre markeder her!
Markedstype:

Loppemarked

Adresse:

Kardinalgangen 3, 2300 København S

Stedbeskrivelse:

Det er kun 1.500 m. fra Rådhuspladsen, i forlængelse af Islands Brygge og mellem Nokken og Fælleden. CYKLENDE: inde fra byen kommer du ad Artillerivej til Rundholtsvej - og så står du foran haveforeningen. Til højre har du REMA 1000 og til venstre er der Fælleden. Der er fire indgange. Lige efter Rundholtsvej, går der en sti op, der leder direkte ind i haveforeningen. I BIL: der er parkeringspladser på Rundholtsvej, hvis du drejer til venstre mod Fælleden, i skjul bag nogle træer, men ellers er der en større parkeringsplads videre ud ad Artillerivej, bag haveforeningen, efter svinget ligger den til højre (se kort). Eller foran REMA. S-tog: Dybbølsbro Station er den nærmeste, men så er der stadigvæk 20 minutter at gå langs vandet. Med bus går linje 77 direkte til haven i retning mod Bella Centret fra hovedbanegården. Bare stå af ved Rundholtsvej. Du kan også stige på ved Islands Brygge-metro station. VANDBUS: Der er kommet et nyt stop på linje 991 mod Teglholmen. Stå af ved Islands Brygge Syd, og følg kajen til "Rema Beach". Gå langs søen til Rema, så står du foran HF Prøvestenen på hjørnet mellem Artillerivej og Rundholdtsvej. Det er alt det grønne overfor Rema. Festpladsen med trampolin og festtelt ligger lige i hjertet af haveforeningen, hvor loppemarkedet foregår.
PS: Vær opmærksom på, at Google elsker at sende folk ud til der, hvor HF Prøvestenen tidligere lå på Kløvermarksvej, og det er langt fra der, hvor den nu ligger på Artillerivej.

Inden-/udendørs:

Inden- og udendørs

Kommune:

København

Arrangør:

HF Prøvestenen

Periode:

01-06-2024 til 06-07-2024

Åbningstid:

lørdag 10-16

Entrébetaling:

Gratis

Antal stadepladser:

26-50

Beskrivelse

Haveforeningen Prøvestenens to årlige loppemarkeder lokker folk til fra nær og fjern. Ud over alt det andet, der altid er på et loppemarked, så vil der også være mange haveting. Men først og fremmest er der en særlig feriestemning, for selv om haveforeningen ligger lige ved Islands Brygge, forsvinder byen, så snart du træder indenfor. Der er gratis morgenmad kl. 10-11. Senere vil der være salg af varme panninis og pølser. Vi plejer også at have sang og musik, og har udvidet loppemarkedet til også at omfatte nabohaveforeninger for at gøre udbuddet endnu større og mere varieret. Så velkommen til at komme ud på landet, selv om du praktisk talt stadig er inde i byen.

Find vej

Vis stort kort

Del med dine venner

Udskriv