Avedørelejrens Julemarked

Advarsel! Dette marked har været afholdt. Find andre markeder her!
Markedstype:

Julemarked

Adresse:

Alarmpladsen 3, 2650 Hvidovre

Stedbeskrivelse:

Alarmpladsen 3, Forstadsmuseet.
Alarmpladsen og Fægtesalen i Avedørelejren. Fri parkering.

Inden-/udendørs:

Inden- og udendørs

Kommune:

Hvidovre

Arrangør:

Cirkusmuseet & Forstadsmuseet

Periode:

08-12-2019 til 08-12-2019

Åbningstid:

10-15

Entrébetaling:

Gratis

Antal stadepladser:

51-100

Beskrivelse

Julemarked for hele familien
Igen i år slår Avedørelejren portene op for det traditionsrige og stemningsfyldte julemarked, som byder på aktiviteter for hele familien.
I de 90 stader, fordelt i den gamle Fægtesal og to store telte, bliver der budt på alt, hvad julehjertet og ganen begærer. Lokale bryggerier og vingård står klar med smagsprøver og våde julegaveidéer. Hos slagteren kan du købe alt godt til julefrokosten og i ko- og fåreavlerens bod sælges bløde fåreskind og nyspundet uld.
Mangler du julegaver til familien, kan det også klares her. Der er nemlig boder med alt fra blomsterdekorationer, cremer, juletræer, hjemmestrik, nisser i alverdens former og farver til kunsthåndværk, nyslynget honning, smykker, børnetøj og trylletricks.
Der vil være masser af underholdning i løbet af dagen med gøgl, julemand, islænderheste fra krogagre, skattejagt for børnene, julens toner og så vil Linda Andrews synge julen ind på pladsen.
Trænger I til et hvil kan I tage på hestevognstur eller I sætte jer i vores hyggelige spisetelt, hvor mad og drikke fra de mange forskellige madboder og foodtrucks kan nydes. I teltet kan børnene også hygge sig med at skabe julestemning ved at klippe julepynt til det store juletræ. Der vil også være mulighed for at få varmen og købe mad og drikke i Café Bataillionen, hvor der også vil være underholdning.

Find vej

Vis stort kort

Del med dine venner

Udskriv