Adventsmarkedet 2023 - Julehygge for hele familien

Markedstype:

Julemarked

Adresse:

Møllehusvej 120, 4000 Roskilde

Stedbeskrivelse:

Stor parkeringsplads og bus 202A mod Margrethehåb
holder lige ude foran (stoppested: Sct. Jørgensbjerg Lokalcenter)

Inden-/udendørs:

Inden- og udendørs

Kommune:

Roskilde

Arrangør:

Adventsmarkedsudvalget

Periode:

03-12-2023 til 03-12-2023

Åbningstid:

11:30 - 15:00

Entrébetaling:

Gratis

Antal stadepladser:

6-10

Beskrivelse

Sæt et stort kryds i din kalender og tag venner, veninder, familie og bekendte med til det hyggelige og familievenlige Adventsmarked 2023.

Igen i år kan du prøve "Tombolaen" og "Lotteriet", hvor du vinder flotte præmier fra vores mange lokale sponsorer. Eller hvad med en fisketur i "Fiskedammen" som du finder i vores børnehjørne fyldt med andre spændende aktiviteter.

Er du til genbrug? Anbefaler vi vores ”Secondhand Shop”, hvor vi har rigtig meget lækkert og moderigtigt tøj for ganske små penge. Klæd dig som du vil og gør en forskel.

I boden "Strik og Søde sager", kan du forsyne dig med julens hjemmelavede lækkerier og produkter samt hyggelige nørkleklub strikkerier. Bliv varm i vinterkulden og nyd den søde julehygge.

Skulle du blive sulten tilbyder vi lækker julemad i vores dejlige julecafé, hvor du blandt andet kan købe hjemmestegte frikadeller med rødkål, hjemmelavet vegetarret, desserter og lækre lagkager. Vi garanterer, at du ikke går sulten hjem.

Udenfor i de hvidgrønne omgivelser, genoplever du sommerens duft af grill og kul, når FDF griller julen ind med lune flæskestegssandwich. En sand vinder til dine røde kinder!

Underholdning for både børn, unge og voksne skal der til på et rigtigt Adventsmarked. Du kan derfor opleve et ægte luciaoptog udført af FDF Sct. Jørgensbjerg og være med til at synge smukke julesange sammen med sognets organister – kom og syng med!

Sidst men ikke mindst, kan du udfolde dine kreative evner i vores hjerteværksted, hvor du kan kreerer dit helt eget honningkagehjerte med farvestrålende pynt og sød glasur – leg løs, slip det fri!

Hele overskuddet fra Adventsmarkedet går ubeskåret til lokalt og globalt børne- og ungdomsarbejde:
- FDF Sct. Jørgensbjergs børne- og ungdomsarbejde.
- Menighedsplejen, som hjælper lokale nødstedte familier.
- FNs Verdensmål med særligt fokus på Nepal og dennes bæredygtige udvikling

Adventsmarkedet arrangeres af FDF Sct. Jørgensbjerg samt Sankt Jørgensbjerg Sogn og Kirke

Find vej

Vis stort kort

Del med dine venner

Udskriv