Ravnsborg Sommermarked 2018 - Hos Jim Lyngvild

Advarsel! Dette marked har været afholdt. Find andre markeder her!
Markedstype:

Andet

Adresse:

Hågerupvej 33, 5600 Faaborg

Stedbeskrivelse:

Jim Lyngvild åbner igen dørene for publikum til den unikke og smukke vikingeborg Ravnsborg, som han selv har tegnet og været bygherre på. Se den smukke vikingeborg indefra, besøg Danmarks eneste Gudehov samt den imponerende og mere end 10 meter høje palisade, og lade sig inspirere af det smukke landskab der omkranser vikingeborgen.

Inden-/udendørs:

Inden- og udendørs

Kommune:

Faaborg-Midtfyn

Arrangør:

Jim Lyngvild

Periode:

02-06-2018 til 05-06-2018

Åbningstid:

Lørdag-mandag 11-19. Tirsdag 11-17

Entrébetaling:

Voksne 50,- Børn 2-10 år 20,-. Børn under 2 år gratis

Antal stadepladser:

26-50

Beskrivelse

Siden det første marked blev afholdt i 2015, har interessen været støt stigende. Således var der flere end 16.500 mennesker forbi hans julemarkeder i 2017.
”Ravnsborg markederne er kommet for at blive. At kunne lukke dørene op til sit hjem på den måde og kun blive mødt af glade og nysgerrige gæster, er en fantastisk følelse.
Mit sommermarked er især kendt for den store vikingelejr, hestevogne og utrolig gode stemning. Og vi udvider hele tiden. I år vil der være vikingekampe, hesteshow, en vielse om lørdagen, vikingemusik og mange andre nye og spændende tiltag. Og det er jo præcis det der gør mit marked anderledes” siger Jim Lyngvild.

Særligt udvalgte udstillere fra hele landet glæder sig til at forkæle kunderne med kendte mærkevarer og unikt håndværk, ligesom gæsterne også kan forkæle sig ved en af de mange boder med mad og drikke.

På markedet kan der betales med kontanter og mobilepay.
Jim Lyngvild og alle udstillerne glæder sig rigtig meget til at byde alle hjertelig velkommen til 4 fantastiske dage med shopping, forkælelse, spændende udstillere, smagsoplevelser, vikinger og hestevognskørsel m.m.

Ikke egnet til gangbesværede.

Find vej

Vis stort kort

Del med dine venner

Udskriv