Markedsdag i Bering

Advarsel! Dette marked har været afholdt. Find andre markeder her!
Markedstype:

Loppemarked

Adresse:

Torshøjvænget 174, 8361 Hasselager

Stedbeskrivelse:

Bering Forsamlingshus og pladsen omkring.

Inden-/udendørs:

Inden- og udendørs

Kommune:

Århus

Arrangør:

Bering Valgmenighed

Periode:

20-05-2017 til 20-05-2017

Åbningstid:

10-16

Entrébetaling:

Gratis

Antal stadepladser:

11-25

Beskrivelse

Der er en stærk strøm af fællesskabsånd, lokalenergi og kærlighed til stedet, når der bliver inviteret til Markedsdag i Bering. Bag arrangementet står de tre foreninger: Bering Ungdoms og Gymnastik Forening (Bering UGF), Bering Amatør Teater samt Bering Valgmenighed.

Det er anden gang der er Markedsdag i Bering. Efter sidste års store succes har man fra foreningernes side valgt at gøre dagen til en tradition.
Når markedsdagen løber af stablen bliver det igen i år med masser af underholdning, spændende lopper og aktiviteter for både store og små.

I området omkring Bering Forsamlingshus og Bering Kirke vil der blive sat telte op. Og her vil der blive god mulighed for at gøre sig en god handel blandt de mange loppeartikler, fra borgers egne kræmmerboder.

Inde i selve forsamlingshuset vil der i løbet af dagen være masser af børneaktiviteter. Først med tons og tummel med gymnastikforeningen, og senere vil et cirkus univers opstå ved Bering Amatør Teater. Under temaet: cirkus vil der blive mulighed for at klæde sig ud, blive sminket, tegne, prøve at gå på ”line”, jongler eller lege klovn. Det er teatrets aktører, der skaber stemningen - og med dem ved roret, så ved man aldrig helt hvad der kan ske.

De tre foreninger har lagt sig i selen for, at gøre dagen så hyggelig og festlig som mulig, og sørger for der er aktiviteter for alle. Og her er voksne bestemt heller ikke glemt. Bliver du sulten har stedet sin egen øl og pølsebod, der vil byde på lækre økologiske grillpølser og kolde velskænkede fadøl.

Grillpølserne vil dufte fra grillen, men der vil også være mulighed for at pleje den søde tand ved køb af kirkekaffe og forskelligt fristende hjemmebag i det store café telt. Her vil stemningen være i top med en live pianist, der løbende skaber musikalsk baggrundshygge til kaffen. Desuden giver folkemusikanter fra koncert flere gange i løbet af dagen - og indtager ikke bare teltet, men hele markedspladsen. I teltet er der også rig mulighed for at møde de tre foreninger, og få en snak med medlemmer herfra, hvis nysgerrigheden skulle være til det.

Berings hyggelige landsbykirke holder åbent fra 12-13.00, hvor der er rundvisning, med spændende fortællinger om kirkens historie, hvordan valgmenigheden påstod og hvad det vil sige, og så selvfølgelig rundvisning i den smukke gamle kirke.

Der være rig mulighed for gøre sig sjove og gode loppefund. Børnene har derudover deres eget miniloppemarked, hvor de sælger deres brugte legetøj med mere.
Foreningerne har også selv samlet en bod, hvor der vil være mulighed for at kunne købe brugte orgelpiber, gamle gymnastikredskaber, rekvisitter og enkelte kostumer m.v. Overskuddet herfra går naturligvis til foreningerne, og det lokal arbejde de laver.

Det er ganske gratis at deltage til markedsdagen, aktiviteterne og underholdningen. Ved køb i cafeen og foreningernes bod støtter du op om initiativet og dagen.

Dagen har til formål at vise de tre foreninger frem, vise mulighederne for samarbejde – på kryds og tværs samt at skabe liv og lokalforankring i Bering og omegn.

Program:
Kl. 10.00 – 16.00 Pladsen, cafeen og loppemarked holder åbent
Kl. 10.00 - 12.00 Tons og tummel i gymnastiksalen v/ Bering UGF
Kl. 12.00 - 13.00 Rundvisning i Bering Kirke
Kl. 13.00 – 16.00 Gøgl, udklædning og cirkusstemning i gymnastiksalen v / Bering Amatør Teater

Find vej

Vis stort kort

Del med dine venner

Udskriv