Loppemarked og street food i Københavnstrup

Advarsel! Dette marked har været afholdt. Find andre markeder her!
Markedstype:

Loppemarked

Adresse:

Lundebakken 1, 2400 København NV

Stedbeskrivelse:

200 meter nord for Emdrup station. På hjørnet af Lundebakken og Emdrupvej. Kommer du i bil er der masser af gratis parkeringspladser langs med Emdrup station.

Du har fundet det rigtige sted når du ser det hvide ishus og "byskiltet" hvorpå der står Københavnstrup.

Inden-/udendørs:

Udendørs

Kommune:

København

Arrangør:

Københavnstrup

Periode:

16-04-2023 til 08-10-2023

Åbningstid:

Hver søndag kl. 10 - 16 (dog lukket i juli).

Entrébetaling:

Gratis

Antal stadepladser:

26-50

Beskrivelse

Københavns hyggeligste loppemarked.

Når du går ned ad den lille grusvej til Københavnstrup, så ser du 5 gamle, rødmalede skure, store ahorntræer og en plads, der emmer af landlig idyl - på trods af at pladsen ligger kun 15 minutter med S-tog fra Nørreport station.

Loppemarkedet i Københavnstrup er et klassiskt loppemarked: Her sælges fine, brugte ting (nutidige, retro, antikt) - samt håndarbejde og egenproduceret kunst.

Her er små hyggekroge hvor du kan nyde livet og den lækre mad; en gynge og et lille fodboldmål til børnene; prøverum til dem, der lige skal prøve et stykke tøj inden de køber det - og så har loppemarkedet et godt mix af nogle få faste loppe-sælgere med et bredt udvalgt af gode loppeting - og så en masse nye sælgere hver gang.

Som stadeholder bliver du guidet hele vejen igennem forløbet - fra billetkøb og til du tager hjem efter en hyggelig dag hos os. Du kan leje både borde og tøjstativer.

Læs mere og book din stadeplads på vores hjemmeside (se under "kontaktoplysninger").