KRAM DE LUX

Markedstype:

Reolmarked

Adresse:

Gammel Køge Landevej 264a, 2650 Hvidovre

Stedbeskrivelse:

Vi bor tæt på Åmarken station, Gratis parkering

Inden-/udendørs:

Indendørs

Kommune:

Hvidovre

Arrangør:

Kram De Lux

Periode:

29-11-2017 til 31-12-2018

Åbningstid:

Man - Fre 09-19 & Lørdag- Søndag 10-16

Entrébetaling:

Gratis

Antal stadepladser:

51-100

Beskrivelse

Butikken hvor du både kan sælge de brugbare og smukke ting, du ikke længere bruger - eller købe det, du lige står og mangler.

En reol kan lejes enten i vores butik eller på telefon 20400086

Lej en reol/stand, sæt dine ting op og vi klarer resten.

Hvis du elsker at gøre et godt køb og vil på jagt i de mange spændende sager, som er til salg, er det blot at besøge os ligesom enhver anden butik. Der vil være noget for enhver smag, da vi både har brugte sager, loppeguld, hjemmelavede ting og ubrugte varer fra butikker og webshops, som sælger ud af f.eks. rester eller vareprøver – og der vil blive sat nye varer til salg dagligt.

Hvis du vil sælge, lejer du en reol-, gulv- eller tøjstand i minimum en uge af gangen eller køber plads i vores fællesskab. Du får udleveret stregkoder, der passer sammen med dit kundenummer. På dine stregkoder er der plads til at skrive pris samt beskrivelse af varen, og du bestemmer selv, hvad dine ting skal koste. Når du har lejet en reol-, gulv- eller tøjstand kan du naturligvis frit fylde op, som du har lyst til, når der bliver solgt varer i løbet af perioden.

Derudover kan du, i din lejeperiode, placere en værdifuld vare i en af vores aflåste vitriner, samt stille en vare på en af vores gallerihylder. Du kan, efter aftale med os, placere flere ting i vitrinerne og på gallerihylderne, hvis vi vurderer, at der er plads til det.

Stader udlejes - Se kontaktoplysninger

Du kan læse mere om dette marked - og 400 andre markeder - i MARKEDSBOGEN. Du kan blandt meget andet også få oplysninger om bestilling af stadeplads, antal kræmmere og besøgende

Køb MARKEDSBOGEN her.

Kender du ikke MARKEDSBOGEN, kan du læse mere om den her.

Find vej

Vis stort kort

Kontakt

Del med dine venner

Udskriv