Julemarked på Engestofte

Advarsel! Dette marked har været afholdt. Find andre markeder her!
Markedstype:

Julemarked

Adresse:

Søvej 10, 4930 Maribo

Stedbeskrivelse:

I avlsbygninger og avlsgården ved Engestofte Gods.

Inden-/udendørs:

Inden- og udendørs

Kommune:

Guldborgsund

Arrangør:

Engestofte Gods

Periode:

01-12-2018 til 02-12-2018

Åbningstid:

10-16

Entrébetaling:

40 kr voksen. Børn under 12 år 10 kr. Grundet de mange fødevarestande har hunde ikke adgang.

Antal stadepladser:

51-100

Beskrivelse

Julemarked på Engestofte Gods.

Besøg Danmarks hyggeligste julemarked,
- et juleeventyr for hele familien

Midt i Naturpark Maribosøerne finder man Engestofte Gods. Deres julemarked er et af Lolland og Falsters største julebegivenheder, og ikke uden grund! Et væld af stader, levende musik, julemandens værksted, Luciaoptog og guidede ture med den gamle vægter, giver en hel særlig magisk julestemning.

Lokalt producerede fødevarer har en særlig plads på Engestofte og næsten halvdelen af staderne sælger da også lokale delikatesser. Man kan både smage kirsebærvin fra Frederiksdal, øl fra Krenkerup Bryggeri, de skønneste honninger, kager, pølser, bolcher, marmelader, vin og meget meget mere. Man kan også finde årets julegaver blandt et rigt udvalg af brugskunst, dekorationer, keramik, smykker, blomster, nisser og alt hvad ens julehjerte ellers kan begære.

Julemarkedet på Engestofte er en julefest, og igen i år optræder nogle af de dygtigste lokale musikanter på Engestofte. Guldborgsund Musikskole og Aktiv Senior Fritidsorkster for at nævne et par stykker, vil spille i den gamle lo.

I loen byder man også på Engestoftes berømte helstegte pattegris, slagtet til lejligheden, og til børnene er der grillede pølser. De voksne kan slukke tørsten med kolde øl fra Krenkerup. Husk også at smage Engestoftes dejlige æbleskiver med Mettes hjemmelavede syltetøj og ægte gløgg med et ekstra skvat rom.

På Engestofte er der også masser af tilbud til børnene. De kan blandt andet få fortalt juleeventyr, klippe/klistre og lege i børnenes " eventyrcafe". Børnene kan også komme over og besøge selveste julemanden i det gamle vandtårn. Det er gratis at besøge vandtårnet og vi har hørt at julemanden giver slik til alle artige børn.

Find vej

Vis stort kort

Del med dine venner

Udskriv