Julemarked på Børglum Kloster

Advarsel! Dette marked har været afholdt. Find andre markeder her!
Markedstype:

Julemarked

Adresse:

Børglumklostervej 255, 9760 Vrå

Stedbeskrivelse:

Børglum Klosters julemarked foregår på klosterets område. Boder vil primært være indendørs, men der er også udendørs boder. De private stuer i klosterets sydfløj åbnes for besøgende ved denne begivenhed. det er den eneste tid på året hvor besøgende kan opleve de private stuer.

Inden-/udendørs:

Inden- og udendørs

Kommune:

Hjørring

Arrangør:

Anne og Hans Rottbøll

Periode:

16-11-2018 til 25-11-2018

Åbningstid:

10-17

Entrébetaling:

100 kr. for voksne og 50 kr. for børn

Antal stadepladser:

26-50

Beskrivelse

Kom med til julemarked på Børglum Kloster.
De to sidste weekender i november (inklusiv fredagene) byder vi indenfor til julemarked i de private julepyntede stuer. Der er pyntet overalt på klosteret. Café Vognporten er dekoreret med julestemning i hjerter og gran, mens lys og et krybbespil er stillet op i klosterkirken.

Julemarkedet vil også byde på musik i år, hvor der skrues ekstra op for julestemningen, med hyggeligt nisseorkester i kloster gården samt en minikoncert i klosterkirken, der opføres alle dage med familiens døtre Anne-Marie og Benedicte Rottbøll.

I Østfløjen vil man kunne opleve boder i alle tre etager med en bred vifte af kunst, smykker, keramik, træskæring, dekorationer og meget mere. Hestestalden fyldes med spændende boder med alverdens delikatesser, øl, bjesk og meget mere.

Caféen vil i juleweekenderne servere dejlige retter med alt, hvad der hører til på et traditionelt julebord, men der er meget mere for ganen. Varme norske sveler pandekager og gløgg tilbydes også for de besøgende, og trænger man til ekstra lækkerier, er der mange fine lokale delikatesser.

Klosterbutikken, og de mange boder, kommer til at bugne med deres bud på julegaven, til hyggens højtid. Klosteret er også kendt fra den landsdækkende julekalender Ludwig og julemanden, der til dags dato den mest sete julekalender i dansk historie.

Entré pris:
Voksne 100 kr.
Børn (7-16 år): 50 kr.
Børn (0-6 år) gratis

Find vej

Vis stort kort

Del med dine venner

Udskriv