Julemarked i Haveselskabets Have

Advarsel! Dette marked har været afholdt. Find andre markeder her!
Markedstype:

Julemarked

Adresse:

Frederiksberg Runddel 1, 2000 Frederiksberg

Stedbeskrivelse:

Haveselskabets have, Frederiksberg Runddel

Inden-/udendørs:

Inden- og udendørs

Kommune:

Frederiksberg

Arrangør:

Haveselskabets Frederiksberg Afdeling

Periode:

18-11-2017 til 19-11-2017

Åbningstid:

Begge dage 11 - 17

Entrébetaling:

Gratis

Antal stadepladser:

26-50

Beskrivelse

’Byens smukkeste julemarked’ i Haveselskabets have på Frederiksberg er en fast tradition, som mange ser frem til, og som hvert år besøges af flere tusinde fra nær og fjern. I år præsenterer vi et flot miks af både tidligere deltagere og mange helt nye – langt over 30 stande.

Der er pyntet op i Brøndsalen, og den smukke bygning er fuld af skønne julesager og kunsthåndværk. Her er stande med julepynt, (brugs)kunst og et væld af unikke gaveideer – af den slags, som ikke kan købes i butikker. I det tilstødende drivhus er en afdeling med salg af dejlige juledekorationer samt julegrønt fra vores egen have lige udenfor. Endvidere flotte deko-materialer til jer, der vil kreere deres egne dekorationer.

Paradehuset er det fine, gamle orangeri, som i anledning af julemarkedet er blevet omdannet til ’Delikatessehuset’. Her kan man købe forskellige økologiske lækkerier til både gane og hals – ligesom man kan slappe af i Haveselskabets café med bl.a. vores berømte, hjemmelavede kryddervin, kaffe og lækre kager.

I Haveselskabets stand i Paradehuset kan man købe krydderier og opskriften på kryddervinen – og så er der salg af en lang række haveting, bøger, honning fra haven mm. Alt til meget favorable julepriser. Der er også særligt gode tilbud på medlemskab til Haveselskabet samt en konkurrence.

Udenfor er haven festligt pyntet med lanterner, fakler og bålfade. Gruspladsen foran Brøndsalen er helt fyldt op med boder, hvor det er svært ikke at lade sig friste! Der er også arbejdende værksteder.

Find vej

Vis stort kort

Del med dine venner

Udskriv