Jul i Københavnstrup

Advarsel! Dette marked har været afholdt. Find andre markeder her!
Markedstype:

Julemarked

Adresse:

Lundebaken 1, 2400 København NV

Stedbeskrivelse:

300 meter nord for Emdrup station. På hjørnet af Emdrupvej og Lundebakken. Se efter den 2 meter høje oppustelige julemand :-)

Inden-/udendørs:

Udendørs

Kommune:

København

Arrangør:

Københavnstrup

Periode:

02-12-2022 til 22-12-2022

Åbningstid:

10 - 18

Entrébetaling:

Gratis

Antal stadepladser:

2-5

Beskrivelse

Københavnstrup ligger lige hvor Gentofte og København mødes, men når du er her så føles det som om du er langt ude på landet: Et par fakler ved indgangen viser dig vej til de 5 rødmalede træskure, den gamle kane, de fine genbrugsting, julepynten – og de mange juletræer.

Fra 2. december har vi åbent alle fredage, lørdage og søndage samt 19. til og med 22. december (hvis der er flere juletræer tilbage 🙂 ) Vi siger “Tak for i år” når det sidste juletræ har forladt pladsen.

Åbningstid kl. 10 – 18.

Giv dig god tid til at finde det helt perfekte juletræ – vi har både Nordmannsgran og rødgran – og send så børnene ud på vores gratis nisseskattejagt, mens du nyder et glas glögg og kigger på julepynt.

Vi har både funklende nyt julepynt – og så noget, der er genbrugs/loppe-ting.

Vi hjælper gerne med at sætte fod på dit træ og det bliver naturligvis pakket i net, så det er nemmere at fragte hjem.

Juletræerne er fældede og i alle størrelser fra 0,5 – 3 meter – både rødgran og Nordmannsgran. Der er også nogle få økologiske træer.

Det er muligt at køre i bil ned på pladsen og hvis du ikke har bil, så har vi trækvogne, du kan låne til at fragte dit juletræ hjem i.

Find vej

Vis stort kort

Del med dine venner

Udskriv