AFLYST Danmarks Største Samlermesse 2020 AFLYST

Markedstype:

Andet

Adresse:

Nørre Boulevard 4A, 4800 Nykøbing F

Stedbeskrivelse:

Nykøbing F. Hallerne, Nørre Boulevard 4A, 4800 Nykøbing F.

Inden-/udendørs:

Indendørs

Kommune:

Guldborgsund

Arrangør:

Nykøbing F. Frimærkeklub

Periode:

05-04-2020 til 05-04-2020

Åbningstid:

9-15

Entrébetaling:

Voksne: 25kr - Børn gratis adgang

Antal stadepladser:

51-100

Beskrivelse

Med baggrund i de seneste dages voldsomme udvikling af Corona-Virus i Danmark, er det med stor beklagelse at Nykøbing Falster Frimærkeklub har besluttet at aflyse årets Samlermesse 2020, en begivenhed vi alle med sædvanlig stor forventning har set frem til - men den gode nyhed er at vi alle forhåbentlig ses sunde og raske tilbage på Samlermessen i 2021.


Kære samlervenner over hele landet!
Nykøbing Falster Frimærkeklub byder igen varmt velkommen til Danmarks Største Samlermesse 2020 i Nykøbing Falster Hallerne, Nørre Boulevard 4A, 4800 Nykøbing F., Søndag 5. april kl 9-15 OBS!
Vi har registreret at både samlere og handlere kommer tidligt, så vi har derfor justeret messens åbningstid tilsvarende.
Entré 25 kr, børn gratis!

Også denne gang ser vi frem til over 70 stande med 150+ borde i 2 haller, samt bytteborde. Forrest i Hal 1 udstiller vi frimærker og sjældne gamle postkort. Tag dig tid til et kig!

Udover spændende frimærker, breve og postkort vil der være stor mulighed for at bytte og handle mange andre samlerobjekter. Som eksempler fra tidligere år, kan i tilfældig orden nævnes: Fossiler, mineraler, mønter, gamle reklameting, skilte, moviestills, plakater, nøgleringe, receptkuverter, konkylier, øl-oplukkere, gamle fyldepenne, kuglepenne, lightere, tændstikæsker, gammelt legetøj, ordner, medaljer, emblemer, militære og civile uniformseffekter og 1000vis af andre kuriositeter!!.
Der vil derfor være rigtig mange forskellige og spændende ting at se på for hele familien.

Vi forventer fremmøde af samlere og handlere fra hele landet samt Sverige og Tyskland, så der er god mulighed for at se materiale man ikke ser så ofte.
Der vil være god plads ved byttebordene.

Også i 2019 gæstede ca. 1000 mennesker Samlermessen, og der blev byttet og handlet flittigt ved bordene.
Vi er rigtig glade for de mange mange gengangere blandt udstillere og publikum, og siger også hjertelig velkommen til alle nye ansigter! Samlere af alle ting og på alle niveauer er velkommen!
Mød Våbenhistorisk Selskab, Nykøbing F. Brandmuseum med Stigevognen. Der er salg af PostNord-Danmark produkter.

Nykøbing F. Hallerne ligger centralt i Nykøbing F., med særdeles gode parkeringsforhold og GRATIS PARKERING! Hallens Café vil være åben, og ovenpå serveres den traditionelle store FROKOSTBUFFET. Begge steder er der mulighed for at købe drikkevarer.

Hjertelig velkommen til en dejlig dag!
Stig Jacobsen, formand for Samlermessen og Nykøbing F. Frimærkeklub.

Find vej

Vis stort kort

Del med dine venner

Udskriv