Charity Luksus Loppemarked

Advarsel! Dette marked har været afholdt. Find andre markeder her!
Markedstype:

Loppemarked

Adresse:

Fiolstræde 44, 1171 København K

Stedbeskrivelse:

Festsalen på 3. sal hos Kosmopol.

Inden-/udendørs:

Indendørs

Kommune:

København

Arrangør:

The 2nd Edit x Le Management

Periode:

15-10-2017 til 15-10-2017

Åbningstid:

10-14

Entrébetaling:

40 kr. pr. person

Antal stadepladser:

11-25

Beskrivelse

Stilikoner sælger ud af deres private garderober til fordel for velgørenhed.

Modebloggere, chef- og moderedaktører fra ELLE samt Costume, modeller fra Le Management og kendte influencers sælger søndag d. 15. oktober ud af deres private garderober til “Charity Luksus Loppemarked” i Indre København. Eventen er et samarbejde mellem The 2nd Edit og Le Management, og formålet er at sætte fokus på cirkulær mode og samtidigt gøre en forskel for folk i nød.


D.15. oktober 2017 fra 10.00-14.00 kombinerer The 2nd Edit x Le Management mode, bæredygtighed og velgørenhed i ét, når “Charity Luksus Loppemarked” for første gang løber af stablen i smukke omgivelser i Kosmopols Festsal på Fiolstræde 44, 1171 København K.

Til loppemarkedet kan du gøre en masse lækre fund, når kendte stilikoner, modeller og influencers sælger ud af deres eksklusive garderober. Mens du går og oser, kan du nyde en forfriskende juice fra Tutti-Frutti, skøn kaffe fra Alex’ Kaffebar eller en dejlig, proteinfyldt is fra Kramers Is. Festsalens mondæne omgivelser med stuk, marmor og sildebensparket danner de fysiske rammer om eventet, og er med til at sætte prikken over i’et på en gennemført dag i den gode sags tjeneste.

Under eventet samler The 2nd Edit x Le Management nemlig ind til Røde Kors. Dette gøres i form af entrébilletter, der koster 40 kr. stk., og går ubeskåret til indsamlingen. Alle samarbejdspartnere til eventen bidrager ligeledes til indsamlingen ved at donere og sponsorere alt fra produkter og services.
Herudover, har alle gæster og deltagere muligheden for at give et bidrag til indsamlingen ved at medbringe en eller flere pose(r) med brugt tøj og sko til eventet og donere dem til Røde Kors.

Alt i alt, inviterer The 2nd Edit x Le Management dig indenfor til en hyggelig, samvittighedsfuld og stilfuld søndag fyldt med lækker mode, skønne snacks og gode vibrationer.

Find vej

Vis stort kort

Del med dine venner

Udskriv