Avedørelejrens Julemarked

Markedstype:

Julemarked

Adresse:

Alarmpladsen 3, 2650 Hvidovre

Stedbeskrivelse:

Julemarkedet finder sted i telte og bygninger på og omkring Alarmpladsen midt i Avedørelejren i Hvidovre.

Inden-/udendørs:

Inden- og udendørs

Kommune:

Hvidovre

Arrangør:

Cirkusmuseet og Forstadsmuseet

Periode:

10-12-2023 til 10-12-2023

Åbningstid:

10-15

Entrébetaling:

Gratis

Antal stadepladser:

51-100

Beskrivelse

Kom til decembers hyggeligste julemarked i Avedørelejren!

Søndag d.10.12. vil det ose af julestemning i Avedørelejren, når Cirkusmuseet og Forstadsmuseet afholder julemarked kl.10-15. Her kan du gå på opdagelse blandt over 70 julede stader med alt fra det fineste kunsthåndværk, julepynt, fristende julelækkerier, hjemmelavet gløgg og æbleskiver til salg af juletræer, lokal øl og meget, meget mere.

Markedets stadeholdere er en god blanding af lokale erhvervsdrivende, kunsthåndværkere og dygtige håndarbejdsentusiaster, der i kombination med de mange underholdende indslag og de fristende mad- og snackboder, giver et rigtig hyggeligt marked med produkter af høj kvalitet.

Julemarkedet byder dagen igennem på underholdning for hele familien. På pladsen optræder Cirkus Aroma i form af multiartisten Astrid Søndergaard, som især er kendt for sine flotte ildnumre, der nok skal lyse op i julelandskabet. Øjvind Ougaard og Jonna Glifberg vil underholde med anderledes fortolkninger af både gamle klassikere og nye pophits fra den danske sangskat. Øjvind Ougaard er bl.a. kendt for sit mangeårige makkerskab med ”Monrad & Rislund” og har også i en årrække været kapelmester i Zirkus Nemo.

Julen bliver sunget ind af Copenhagen Barbershop Chorus, der er et af de bedste barbershop-kor, du kan opdrive, og selvfølgelig får markedet også traditionen tro besøg af Julemanden. På pladsen kan både store og små gæster gi’ den gas i børneteltet, hvor der er fri cirkusleg under kyndig vejledning af Cirkusmuseets artist.

Der er gratis adgang til alle dele af markedet, og der er i dagens anledning også fri entré på Cirkusmuseet, hvor du kan komme på nissejagt og klippeklistre i museets kreative værksted.

Fra markedet i Avedørelejren kan du køre gratis med Regnbuens hestevogn til Quarks julemarked, hvor du også kan fornøje dig med julesysler i Quarkcentrets smukke omgivelser ved Avedøresletten.

Find vej

Vis stort kort

Del med dine venner

Udskriv