Antik våben- og samlermesse

Advarsel! Dette marked har været afholdt. Find andre markeder her!
Markedstype:

Loppe- og kræmmermarked

Adresse:

Rødovre Parkvej 425, 2610 Rødovre

Stedbeskrivelse:

Rødovre Hallen - Rødovre

Inden-/udendørs:

Indendørs

Kommune:

Rødovre

Arrangør:

Våbenhistorisk Selskab

Periode:

12-11-2017 til 12-11-2017

Åbningstid:

Søndag 10.00 - 1.00

Entrébetaling:

kr. 60 - børn over 12 ifølge med voksne gratis

Antal stadepladser:

101-200

Beskrivelse

Våbenhistorisk Selskab har igen i år fornøjelsen af at kunne invitere til Antik våben- og samlermesse i Rødovrehallen.
Vi kan allerede nu melde næsten udsolgt på alle stadepladser.
Private samlere men også handlende vil fremvise og sælge alskens militære- og andre samlereffekter - kuriøse, sjove, underlige - attraktive ældre og antikke effekter - og naturligvis masser af bøger og anden relateret litteratur.
Du besøger ikke et helt traditionelt loppemarked. Det er et dedikeret samlerforum, hvor du primært kan se eller erhverve gamle eller antikke våben, uniformer, medaljer og udrustning af enhver art.
Der er med garanti et stort udvalg af antikke geværer, karabiner, revolvere og pistoler - og naturligvis mængder af blankvåben; sabler, kårder, bajonetter, daggerter og dolke fra alle tidsaldre og lande.
Du skal have en polititilladelse for at købe blankvåben. Den kan søges - og gratis - ved politiet.
På de mange stande kan du købe uniformer fra Danmark og hele verden, f.eks. militær, redningsvæsen, post, politi, brandvæsen. Desuden tilhørende hovedbeklædning, stålhjelme, kasketter og andre farverige og prangende "huer".
Et selvstændigt og meget populært samlerområde udgør gruppen af ordner, medaljer og regimentsmærker - for ikke at nævne stofmærker, som alle har sin baggrund og forhistorie - og som vil være rigt repræsenteret.
Endelig har den nyere historie måske specielt de yngre samleres interesse; i særdeleshed 2. verdenskrig og besættelsestiden i Danmark. Der vil være håndgribelige minder fra modstandsbevægelsen, illegale blade, bøger og frihedskæmperarmbind - men naturligvis også ting fra de allierede og den tyske værnemagt og det Tredje Rige.
Der vil også være chance for at erhverve andre samlereffekter, måske du kan finde mønter, pengesedler, fotos, postkort, gammelt legetøj, oldsager, en udstoppet muldvarp, orientalske og andre etnografiske kultureffekter - og alle mulige andre småantikviteter.
Flere foreninger med historiske interesser deltager i messen og fortæller med fornøjelse om netop deres interesseområde; bl.a vil Våbenhistorisk Selskab, Sortkrudskytterne og Militærhistorisk Køretøjsforening være repræsenteret.
Messen åbnes med musik fra et militærhistorisk orkester udklædt i gamle eller tidstro danske uniformer fra 1. verdenskrig.
Cafeteriet vil være åbent og byder på lune retter, burgere m.m.
Der er gode og gratis parkeringsforhold ved hallen
Vi glæder os til at se dig - og børn under 12 i følge med voksne har gratis adgang.

Find vej

Vis stort kort

Del med dine venner

Udskriv