Aars Stumpemarked

Advarsel! Dette marked har været afholdt. Find andre markeder her!
Markedstype:

Stumpemarked

Adresse:

Messevej 1, 9600 Aars

Stedbeskrivelse:

Messecenter Vesthimmerland
Hal 1 og Hal 3 (Go kart hallen)

Inden-/udendørs:

Indendørs

Kommune:

Vesthimmerland

Arrangør:

Aars Stumpemarked

Periode:

22-04-2017 til 22-04-2017

Åbningstid:

Lørdag 9-16

Entrébetaling:

75kr

Antal stadepladser:

51-100

Beskrivelse

Som nogle måske har bemærket har det største stumpemarked i den nordlige Jyske provins Aars, valgt at flytte deres forårsdato fra den første lørdag i Maj, til nu at ligge den 2. sidste Lørdag i April.
Arrangørene oplevede at det har været et gentagende problem med at de er ramlet ind i konfirmationer, 1. Maj arrangementer og mange andre ting som fylder kalenderen, netop den 1. weekend i Maj for både dem selv og ikke mindst udstillere og publikum.

Som et resultat deraf har de flyttet datoen for dette forår til den 22. APRIL 2017, da de samtidig ikke ville placere datoen samtidig med arrangementet i Grenå som foregår sidste lørdag i April.

Dog har det ikke været en nem beslutning at flytte datoen, som i mange år har været fasttømret i manges kalendere med et stort kryds for at være en hyggelig dagsudflugt, for både 2 og 4hjulede som noget af det første nordjyske ”spark dæk” komsammen, hvor man samtidig kunne risikere at finde en uundværlig stump til sin Kadett, eller sågar en hel 2hjuler med hjem til samlingen, man ikke lige havde regnet med. Men det var desværre flere og flere der måtte melde tilbage at nevøens konfirmation lå på netop den dato, ligesom arrangørene også selv har måtte sige fra til forskellige arrangementer selvsamme weekend, men da Nikolaj Holm, som er Messecenter Vesthimmerlands Direktør, kom og overrakte os den glædelige nyhed om at vi nu kunne ”sprænge rammerne” og at hal 2, som er den mindste hal af de 3 som Aars Stumpemarked benytter sig af, nu ville udvides til at blive større end den store hal 1 i løbet af 2017, så var det jo naturligt at i stedet for at aflyse pga. byggeriet, så flyttede vi blot datoen om foråret, så det passede med byggeriets start, så vi kunne beholde datoen den 30. September til Efteråret og sætte alle sejl til for at fylde det nyrenoverede og udvidede Messecenter Vesthimmerland, med alverdens spektakulære ting, som vi arbejder på henover sommeren, så efterårets Aars Stumpemarked den 30. September 2017 bliver (bogstaveligt talt) den STØRSTE og mest spektakulære udgave af stumpemarkedet til dato!
Desværre har byggeriet grebet om sig og er blevet både dyrere og større i omfanget, så byggeperioden er blevet forlænget i den endelige kontrakt der lige er underskrevet.
Den kræver samtidig at entreprenørerne allerede begynder på byggeriet i April måned og derfor vil hal 2 være revet ned den 22. April, så Aars Stumpemarked, kun kommer til at foregå i Hal 1 og Hal 3, samt et eventuelt udendørsområde.
Vi bliver nok nødt til at flytte specialbilsparkeringen ud fra hal 3 og bruge hal 3 som ”stumpemarked” eller evt. klubhal, men dette er ikke endeligt på plads endnu, hvordan vi bedst drager nytte af situationen.

Byggeriet løber op i at koste 14,2 millioner og omfatter en ny hovedindgang i hal 2 og står færdig den 22. September 2017, så Aars Stumpemarked er klar til at fylde de nye haller 30. September 2017.

Find vej

Vis stort kort

Del med dine venner

Udskriv